TOKAT / MERKEZ - Ali Osman Tepe Kardeşler İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÖĞRETMEN , ÖĞRENCİ ve VELİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

Anasınıfı B şubesi öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayı Türk kültürünü tanıma etkinliklerinde Osman Hamdi Bey'i tanıyıp, Kaplumbağa terbiyecisi eserini canlandırdılar.

Şbt

OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR. TURNUVADA BASARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE DÜZENLENECEK TURNUVADA OKULUMUZU TEMSİL ETMEYE HAK KAZANDILAR. OKULUMUZU TEMSİL EDECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Şbt

"Okulda İyi Oluş " temalı "MUTLU ÇOCUKLAR, MUTLU HAYATLAR "  "HAPPY KIDS, HAPPY LIVES" eTwinning Projemizin Güvenli İnternet Günü çalışması . Çalışma 3 ülke  13 farklı okul ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Okulumuzdan Anasınıfı A sınıfı ve Yasemin ERDEMİR ARLI öğretmenimiz projeye katılarak etkinlikleri gerçekleştirmektedir.

Ock

"Arkadaşım Matematik"eTwinning projemizin Veli Öğrenci Uzman Buluşması faaliyetimizi gerçekleştirdik. Uzman konuğumuz Şeyma Şengil Akar hocamız veli ve öğrencilerimize "Oyuncaklarla Matematik Öğretimi" sunumunu gerçekleştirdi. Öncelikle Şeyma hocamıza ve katılan tüm veli öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ara

Yürütmüş olduğumuz e-Twinninig projesi( Arkadaşım Matematik) kapsamında  Kastamonu Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Şeyma ŞENGÜL AKAR tarafından 27.12.2023 çarşamba günü saat 20.00'da " Oyuncaklarla Matematik Öğreniyorum" konulu çevrimiçi söyleşi gerçekleştirilecektir. Söyleşiye tüm okul öncesi öğrencileri ve veliler davetlidir.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır. Faaliyet planını yazımız devamında inceleyebilirsiniz

Kas

Okulumuz Oyun Arkadaşım Matematik  e-Twinning projesiyle ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Bizlere bu gururu yaşatan Yasemin ERDEMİR ARLI ve Selma YETKİN hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Kas

TOKAT BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE "SIFIR ATIK" BİLGİLENDİRME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Kas

Türkiye, Litvanya, Romanya ve Azerbaycan ortaklı Arkadaşım Matematik eTwinning projesi çocuklara eğlenceli matematik  etkinlikleri ile matematiği sevdirmeyi amaçlıyor. Erken çocukluk döneminde kazanılan kazanımların farkında olarak oyunla bütünleştirilmis Matematik etkinlikleri ile eğlenerek öğreneceğiz.

Projemiz Eylül ayında başlayıp Ocak ayında son bulacaktır.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SPORTİF ve SOSYAL ETKİNLİKLER DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYORUZ.