TOKAT / MERKEZ - Ali Osman Tepe Kardeşler İlkokulu

Eyl

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri Matematik Her Yerde Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Gümenek Matematik  Merkezinde eğlenceli vakit geçirdiler. Matematiğin eğlenerek öğrenilebileceğini bir kez daha görmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Eyl

Haz

KARNE GÜNÜ SEVİNÇLE HÜZNÜ BİRLİKTE BARINDIRIR. BİR TARAFTA KARNE HEYECANI DİGER TARAFTA AYRILIĞIN VERMİŞ OLDUĞU BURUKLUK. 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARİNDA BASARİLAR DİLİYOR, İYİ BİR İNSAN OLARAK YETİŞMELERİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.

Haz

OKULUMUZ YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ ve VELİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA YIL SONU PİKNİKLERİ DÜZENLENDİ.

Haz

TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE "TEKNOFEST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI" DÜZENLENDİ

May

My Playmate: Maths eTwinning Projemizde "eTwinning Day" e Twinninig Günü kapsamında tüm proje ortaklarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın vücutlarıyla oluşturulan harfler etkinliğimiz.

Okulumuz öğretmenleri Yasemin ERDEMİR ARLI ve Selma Yetkin öncülüğünde My Playmate: Maths eTwinning Projesi kapsamındaki etkinliklere devam ediyoruz.